13 Haziran 2009 Cumartesi

“Boğaziçi’nden”in yeni sunucusu Tuluhan oldu

“Boğaziçi’nden”in yeni sunucusu Tuluhan oldu

TRT 2’nin beğeniyle izlenen kültür, sanat ve sohbet programı “Boğaziçi’nden”, bu yaz da ekranda olacak. 2008 yazında Elfin Yüksektepe’nin sunuculuğunu yaptığı programı bu yaz ise ekranların tanıdık bir ismi sunacak.
15 Haziran’dan itibaren hafta içi her akşam 20.00 - 21.00 saatleri arasında canlı yayınlanacak programın sunuculuğunu bu kez Tuluhan Tekelioğlu üstlenecek.
Tekelioğlu, her akşam kültür, sanat, iş ve medya dünyasından ünlü konukları ağırlayıp onlarla sohbet edecek.
Gözde Akyunak Sayar, Berna Nemli, Ayten Isıgöllü, Neval Yumuşak, Hande Günaydın, Sibel Özdemir, Mehtap Arslan, Güneş Köseer ve Esin Yum’un yönetmen, yönetmen yardımcısı, editör ve konuk koordinatörü gibi görevler üstleneceği programın yapımcısı ise Sevinç Yeşiltaş olacak.
Radikal’den Cem Erciyes, Zaman’dan Abdullah Kılıç’ın yanı sıra benim de danışman olarak görev yapacağım “Boğaziçi’nden”, geçen yaz olduğu gibi bu yaz da İstanbul’daki önemli kültür sanat etkinliklerini ekrana taşıyacak.
15 Haziran’da Tamer Karadağlı ve Şevval Sam’ı konuk ederek açılışını yapacak programa, 16 Haziran’da ise Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Türkiye’nin tanıtım yüzü Tülin Şahin katılacak.

Hiç yorum yok: