17 Haziran 2009 Çarşamba

Bakan Günay'dan Tülin Şahin'e çok ilginç söz!


Bakan Günay'dan Tülin Şahin'e çok ilginç söz!

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, aynı programa konuk olduğu manken Tülin Şahin'in hayalini gerçekleştirme sözü verdi.

17 Haziran 2009 / 00:34:56
Televizyon Gazetesi

TRT 2'de Tuluhan Tekelioğlu'nun sunduğu Boğaziçi'nden programının konukları Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile ünlü manken Tülin Şahin idi.

Tekelioğlu, Tülin Şahin'in bir röportajından en büyük hayalinin bisikletle Boğaziçi Köprüsü'nden geçebilmek olduğunu aktardı.

Bisiklete binmeyi çok sevdiğini anlatan Tülin Şahin, bu bilgiyi doğrularken, Bakan Günay, "O çok kolay" diyerek Şahin'in hayalini gerçekleştirebileceğini belirtti.

Bakan Günay'ın bu sözlerine çok şaşıran Şahin, "Gerçekten mi, yapabilir miyiz?" derken, Günay, "Yaptırırız, o kolay" diyerek ünlü mankene güvence verdi.

Danimarka'dan bisiklet getirdiğini ve her gün sabah saatlerinde bisiklete bindiğini ifade eden Tülin Şahin, model olarak da o bisikletin üzerinde keşfedildiği bilgisini verdi.

Şahin, "Rüzgarlı bir hava olursa korkarım uçmaktan" diyerek izleyenleri gülümsetti. Bakan Günay, İstanbul Trafik Müdürü ile bu konuyu konuşacağına değindi ve "Tabii çekim haklarını biz kullanacağız. Böyle bir anlaşma yapabiliriz" dedi. Tülin Şahin, Bakan Günay'ın bu önerisini kabul etti.

Oldukça hassas davranan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bu organizasyon sırasında trafikte çile çeken İstanbullular'ın rahatını fazla bozmamaları gerektiğini de hatırlattı.

Televizyon Gazetesi
www.televizyongazetesi.com

Hiç yorum yok: